Sacalm Salut amb l’esport local

Aprendre a integrar l’activitat física en el nostre dia a dia, juntament amb una alimentació saludable, és un dels pilars de la nostra salut i benestar. El més important és ser capaç de mantenir una activitat física regular en el temps, practicar exercici moderat i, en definitiva, abandonar el sedentarisme. Cal tenir en compte que cada persona és diferent, per tant, hem d’adaptar el nostre nivell d’exercici a la nostra condició física, si cal, deixant-nos assessorar per professionals experts. Crear un hàbit d’exercici diari quan no hi estàs acostumat pot semblar difícil, per això una bona manera de començar és introduint l’activitat física en les nostres activitats quotidianes: pujar i baixar escales enlloc d’agafar l’ascensor o caminar fins a la feina, per exemple.

Però amb el bon temps, el que ve més de gust és estar a l’aire lliure i conèixer el nostre entorn més proper. I quina millor manera de fer-ho, si no és participant en caminades i curses de muntanya? D’opcions n’hi ha per a tots els gustos, no cal ser un corredor expert per a iniciar-nos i posar-nos en forma.

Un any més, els professionals de Sacalm Salut hem estat al costat de tots els corredors que van participar el passat 12 de maig a la Cursa del Pa amb Tomàquet de Santa Coloma de Farners i el 26 de maig a la Cursa de muntanya Guilleries X Trail, de Sant Hilari Sacalm, oferint el servei de fisioteràpia, en col·laboració amb Kyrocream.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s